43è CONCURS LITERARI JOSEP PLA I FRANCESC ALSIUS

L’Institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell convoca el 43è Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius.

BASES 2018
1. DESTINATARIS DEL CONCURS

Hi poden prendre part els alumnes de 14 a 18 anys dels Instituts d’Ensenyament Secundari dels Països de Llengua Catalana, amb un o diversos treballs en català i sense cap mena de limitació temàtica. Les obres han de ser inèdites.

2. PREMIS

▪ PREMI JOSEP PLA, dotat amb 300 €, per a la millor obra narrativa fins a un màxim de cinc fulls.

▪ PREMI POESIA, dotat amb 300 €, al millor recull de poemes (mínim cinc composicions).

▪ PREMI FRANCESC ALSIUS, dotat amb 300 €, per al concursant d’un dels dos Instituts de Palafrugell que hagi presentat l’escrit de més qualitat. El jurat podrà concedir els accèssits que cregui oportuns. Per altra banda, el jurat també es reserva la possibilitat de declarar els premis deserts.

3. JURAT

El jurat estarà format per tres professors de l’Institut Frederic Martí Carreras, un professor de l’Institut Baix Empordà i una representant de la Fundació Josep Pla.

4. FORMAT DE PRESENTACIÓ DE LES OBRES

▪ Els textos han d’estar escrits a l’ordinador, a una sola cara i grapats. Es presentaran 5 còpies en paper, a cada còpia hi ha de constar el títol del treball. Les persones guanyadores del certamen lliuraran, a més, una còpia en suport electrònic del seu text. L’extensió màxima serà de 5 fulls DIN A4. S’ha d’utilitzar la següent tipografia: lletra Arial, Calibri o Garamond cos 12, doble espai.

▪ Els treballs s’enviaran en un sobre a la següent adreça: Concurs Literari Josep Pla Institut Frederic Martí Carreras C/ Frederic Martí Carreras, 13 17200 PALAFRUGELL (Baix Empordà) L’Institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell convoca el 43è Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius.

▪ Dins el sobre se n’inclourà un altre de tancat amb el títol del treball i el gènere (poesia o narrativa) anotat a l’exterior. A l’interior d’aquest sobre petit hi ha d’haver un full escrit a l’ordinador amb les següents dades: títol del treball, gènere, nom i cognoms del concursant, edat, correu electrònic i l’adreça i el telèfon particulars. També caldrà esmentar les dades del centre on estudia l’alumne actualment: nom de l’institut, adreça, telèfon i correu electrònic i curs que està cursant.

5. TERMINI DE PRESENTACIÓ I LLIURAMENT DEL PREMI

El termini de recepció dels treballs serà el dimecres 21 de març del 2018. El veredicte del concurs es farà públic el divendres 27 d’abril de 2018 a l’acte que se celebrarà a l’Institut Frederic Martí Carreras a les 7h del vespre. S’avisarà els guanyadors telefònicament uns dies abans. Posteriorment, es publicaran els noms dels guanyadors a la web del centre.

6. REFERENT ALS DRETS

No serà retornat cap treball; les obres no premiades seran destruïdes en acabar el concurs. L’institut organitzador es reserva la propietat dels treballs premiats i el dret a publicar-los (a la revista del centre i/o a una revista d’àmbit local) i/o a divulgar-los per mitjà de la xarxa Internet, si ho creu oportú.

7. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

Qualsevol situació imprevista que pugui sorgir la resoldrà el jurat. El fet de concursar en aquest concurs implica l’acceptació de les bases. Col·laboracions: Maria Juriol, Vda. de Francesc Alsius, Fundació Josep Pla, AMPA de l’Institut Frederic Martí Carreras, Institut Baix Empordà, Escola de Música de Palafrugell i Revista de Palafrugell.

Podeu descarregar-vos aquestes bases seguint el següent enllaç: bases concurs literari Josep Pla i Francesc Alsius 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>