GUILLEM PLAJA AL X FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA DEL BAIX EMPORDÀ

Els centres de secundària que impartim batxillerat a la comarca del Baix Empordà, el dia 6 de maig de 2021 presentarem el 10è Fòrum de Treballs de Recerca de Batxillerat del Baix Empordà.

Aquest any es farà de manera virtual a través del web que hem creat, en aquest hi podreu trobar els 11 millors projectes de la nostra comarca.

De cada un podreu llegir el resum, trobareu la fotografia de l’autor i podreu visualitzar en un vídeo de set minuts, una presentació més àmplia del projecte, realitzada pel propi estudiant.

Aquest any, en Guillem Plaja de 2 BAT és l’alumne de l’INS Frederic Martí Carreras que hi participarà, exposant el seu treball sobre la diabetis.

El Fòrum pretén ser una mostra seleccionada d’algunes de les investigacions i treballs de recerca elaborats pels estudiants de la nostra comarca. Una mostra dels futurs investigadors i emprenedors que creixen a casa nostra.

Tot això sempre amb la idea que aquest fòrum serveixi d’al·licient i exemple per esperonar l’excel·lència de l’alumnat del Baix Empordà.