Les aventures de Cardona Fons a Catalunya Ràdio!

Aquesta setmana al programa Popap escolar de Catalunya Ràdio, de dimarts 19 de maig a les 16:30h., el professor d’història Alfons Fíguls va ser entrevistat per parlar del projecte Cardona Fons que treballa amb els alumnes de 1r d’ESO, del llenguatge  i del nostre institut.

Des del centre felicitem al nostre company i estem orgullosos de l’interès que desperta aquesta iniciativa, en la qual es desenvolupen noves estratègies de comunicació amb l’alumnat. Podeu accedir a l’àudio del programa i escoltar-ne l’entrevista mitjançant el següent enllaç:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9kaW5hbWljcy5jY21hLmNhdC9wdWJsaWMvcG9kY2FzdC9jYXRyYWRpby94bWwvNy8zL3BvZHByb2dyYW1hMTczNy54bWw/episode/aHR0cHM6Ly9hdWRpb3MuY2NtYS5jYXQvbXVsdGltZWRpYS9tcDMvNy80LzE1ODk5MDIyNDY0NDcubXAz?hl=ca&ved=2ahUKEwjQhqzzn8PpAhVsD2MBHYfwAb4QieUEegQIAhAI&ep=6 

Pels qui encara no coneixen l’aventura de Cardona Fons i el Temple d’Efes, us recomanem endinsar-vos i investigar al següent enllaç. Un nou enfocament de com treballar la història amb els alumnes. Tot un repte engrescador i digne de grans aventures!

https://sites.google.com/xtec.cat/cardona-fons-i-efes/p%C3%A0gina-principal

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>