En substitució de la jornada de portes obertes

Benvolgudes famílies, a causa de la situació actual, i com és sabut per tots, no es va poder celebrar la jornada de portes obertes quan estava previst, i tampoc es podrà celebrar d’ací a poc temps. Per tant, i en substitució, us adjuntem aquest Llegeix més»

Concurs literari de Sant Jordi

El Departament de Llengua Catalana i Literatura vol compartir amb tota la comunitat educativa el veredicte i els treballs del Concurs Literari de Sant Jordi. No hem pogut fer el lliurament dels premis, però amb aquest document volem fer un petit homenatge als nostres alumnes. L’entrega… Llegeix més»

Ajornament de la jornada de portes obertes

Benvolgudes famílies, a causa de les mesures decretades pels departaments de salut i ensenyament, queda ajornada fins a una nova data, que ja es determinarà, la jornada de portes obertes que s’havia de celebrar el dia 16 de març.

Suspensió de l’activitat acadèmica

Benvolgudes famílies,
 
Segons les darreres comunicacions del Departament d’Educació els centres educatius de Catalunya romandran tancats durant dues setmanes, a partir de divendres 13 de març de 2020.
 
El professorat estarà en contacte amb l’alumnat a través del Moodle, Classroom i e-mail donant instruccions de les tasques… Llegeix més»