Xerrada a 2n de Batxillerat

Dimarts 19 de novembre els alumnes de 2n de batxillerat van assistir a la xerrada que l’Elisabet Carvajal els va fer sobre estratègies per facilitar la comunicació, que els seran molt útils per a l’exposició oral del Treball de Recerca.

Club de lectura LLETRAFERITS

JA ENS HA ARRIBAT EL LLIBRE DEL CLUB DE LECTURA! 

Ha començat el préstec de llibres del Club de Lectura LLETRAFERITS!
Títol del llibre: L’amor és massa complicat, d’Andrés Guerrero.
Un recull d’històries il·lustrades que ens mostren diferents maneres d’entendre l’amor. Si tens ganes d’emocionar-te amb aquest llibre,… Llegeix més»

Omplim el rebost?

Aquest curs implantem, a nivell de 3r de l’ESO, el Servei Comunitari. Un dels projectes en el què participen els/les alumnes, conjuntament amb la Fundació Banc dels Aliments i El Rebost, és el recapte d’aliments per ajudar a cobrir necessitats bàsiques de moltes persones. Hem organitzat una campanya… Llegeix més»

Excursió al Llac Petit-3r ESO

Els alumnes de 3r d’ESO han fet una sortida de tutoria al Llac Petit. La tardor, l’art i l’esport han protagonitzat la trobada i ben aviat veurem exposades les fotografies i els dibuixos dels alumnes. El grup 3r B ha guanyat la cursa de relleus.

Mobilitat a Mirano

La setmana del 13 al 18 d’octubre els alumnes:
CRISTINA MARTIN
IRENE BALTA
NA’KALA MARQUEZ
MOHAMED  BALICH
ROCIO LÓPEZ
ALBA  ZARAGOZA
MARWAN EL JAMRAOUI
MIREIA CASADO
MONICA MOREIRA
YASMINE TOUARSI
MIRIAM  SORIANO
ROXANA VEGA
MARIA CORREDERA
OVIDI LABORIA
ULIANA KORNILOVA
OSSAMA EL MESSELLEK
acompanyats de les professores CRISTINA FONT i ISABEL BRINES viatjaran a Mirano (Itàlia) en el marc del Projecte Internacional… Llegeix més»