MEDIO PLANETA

Un dels propòsits que ens hem fet des de l’Agenda 21 per aquest nou any és seguir treballant per a millorar el nostre planeta. Per això us volem recomanar el darrer llibre de l’Edward O. Wilson, un dels biòlegs i naturalistes més importants del nostre temps. És un assaig imprescindible sobre el risc al que s’enfronta la biosfera davant el canvi climàtic, així com un pla realista i necessari per poder garantir la vida en el nostre planeta.

Els éssers humans ens hem convertit en governants de la vida a la Terra, però també en responsables d’una extinció massiva d’espècies que amenaça en destruir la seva biodiversitat i posa en perill la nostra pròpia supervivència. Desapareixen els últims rinaceronts de Sumatra, però també incomptables espècies microscòpiques, imprescindibles per garantir la salut dels ecosistemes. I si l’escalfament global segueix el seu curs, el clima es desestabilitzarà definitivament i les actuals onades de calor es convertiran en norma. Necessitem una solució ràpida i Wilson ens en proposa una: la solució del Medio Planeta”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>