INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ ESO


INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT I BATXIBAC

PORTES OBERTES TELEMÀTIQUES BATXILLERAT: DIMARTS 4 DE MAIG 18:00 h. ENLLAÇ INSCRIPCIÓ


INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ CICLES GRAU MITJÀ

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ CICLES GRAU SUPERIOR

PORTES OBERTES TELEMÀTIQUES CICLES FORMATIUS: DIJOUS 6 DE MAIG 18:00 h. ENLLAÇ INSCRIPCIÓProva d’accés Grau Mitjà: 5 de maig de 2021 (Informació departament)

Informació i documentació: provescfgm@institutcabanyes.cat

 

Les xarxes socials

Durant aquesta setmana el Dídac, a partir de la presentació de vídeos i imatges, ha donat eines a l’alumnat de 3r d’ESO per tal de fer un ús responsable de les xarxes socials i tenir una idea de com construir una identitat digital. Cal que siguem conscients de l’ús (i l’abús) de les noves tecnologies i dels riscos que suposen i que tinguem cura de la pròpia imatge digital.… Llegeix més»

Benvinguts, arbres de l’amor!

Al jardí de l’entrada principal de l’institut ha calgut reemplaçar tres vells pins, força malmesos per les tempestes i els aiguats dels dos darrers anys, per tres exemplars de Cercis siliquastrum. Aquesta és una espècie caducifòlia i té les fulles en forma de cor, d’on obté un dels seus noms comuns, “arbre de l’amor”. És una espècie originària de la regió mediterrània est, per això també s’anomena “arbre de Judea”. Ara justament, al principi de la primavera, és el moment de floració, i per això ens crida tant l’atenció. Haurem d’esperar a la tardor, quan comenci el nou curs, per veure-hi els fruits. Esperem gaudir-ne durant molts anys : )… Llegeix més»

Conferència en relació amb els estudis a la UPC

Ahir, les i els alumnes de 1r de Batxillerat Tecnològic van rebre una xerrada, a càrrec de la sotsdirectora-vicedegana Maria de los Ángeles Hernández Gómez (Departament de Ciències de la Computació) i del Doctor Balduí Blanqué Molina (Departament d’Enginyeria Elèctrica), sobre els estudis a la UPC i van contagiar-los el seu entusiasme i dedicació a la docència i la investigació. Va ser molt interessant, moltes gràcies!… Llegeix més»

Excursió amb els 2n d’ESO

El passat divendres, els segons d’ESO també van sortir a ensumar la primavera fent una excursió guiats per l’alumnat de 1r de TSEAS… i ho van disfrutar de valent!! Ah, que voleu saber quin recorregut van fer? Cabanyes – Hospital de St. Antoni, Mas de l’Artís, Pla de les Palmeres, Balcons, Mas de l’Artís, Hospital de St. Antoni – Cabanyes. Si us decidiu a fer aquesta caminada ja ens explicareu com us ha anat!!… Llegeix més»

Matí lúdic a la Masia d’en Cabanyes

El passat divendres 26 de març, l’últim dia lectiu abans de les vacances (merescudes vacances de Pasqua), l’alumnat de 1r d’ESO va anar a la Masia d’en Cabanyes per participar en una jornada lúdica organitzada i dinamitzada pel nostre alumnat de 1r de TSEAS… i s’ho va passar pipa! Visca els cabanyeros!!… Llegeix més»

Estudi de l’ADN

Avui els alumnes del 4t Científic han construït una molècula d’ADN que ha esdevingut el símbol de la matèria de Biologia. De ben segur que sabran treure profit de l’ADN científic que corre per totes les seves cèl·lules : )… Llegeix més»

L’APS a l’Ortoll amb “Garraf Coopera” (V)

El divendres passat a primera hora l’alumnat de 3r d’ESO C intervenia a l’Ortoll fent tanques, esbrossant, regant i plantant sota les ordres de l’Enrique, la Montse i l’Eugeni, tres de les persones que ens han ensenyat a estimar i cuidar una mica més el nostre entorn. Gràcies a tots tres per la vostra tasca… i quina gran feina, 3r C! Estem molt orgulloses de vosaltres!!… Llegeix més»

Prova Cangur 2021

Ahir al matí el nostre alumnat va realitzar la Prova Cangur, que es duu a terme amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès a través dels problemes. A hores d’ara moltes d’aquestes proves ja estan viatjant per concursar i ben aviat en tindrem els resultats. Felicitats, cabanyeros!… Llegeix més»