HIPÓCRATES, MÉDICO EN PRIMERA LÍNEA – LUCA NOVELLI

Hipócrates, médico en primera línea és un llibre principalment autobiogràfic en el qual es relata la història del pare de la medicina, Hipòcrites, així com el desenvolupament dels conceptes tècnics que van apareixent durant el seu relat tenint en compte la seva concepció actual.
Podem classificar-lo com a llibre científic, ja que… Llegeix més»

Visita al YOMO

L’alumnat d’informàtica de 4t d’ESO va visitar el YOMO per poder veure les novetats en Ciència, Tecnologia, Informàtica i Robòtica d’una manera molt pràctica. Vam poder fer a més un taller de programació.… Llegeix més»

CARNAVAL AL CABANYES

El passat divendres 1 de Març es va celebrar l’arribada del Carnaval al Cabanyes. L’alumnat de música de 4t d’ESO va obrir l’acte amb una “batucada”, posteriorment l’alumnat de 2n de Batxillerat va llegir el seu tradicional i satíric pregó i, finalment, l’alumnat dels diferents grups d’ESO i Batxillerat van mostrar les seves disfresses i els seus balls.
Llegeix més»

Manifest 8M

Avui 7 de Març l’alumnat de l’optativa d’història de la dona de 1r de Batxillerat ha llegit el manifest per commemorar el 8M.
Us deixem el Manifest llegit i unes imatges de l’acte així com imatges de l’exposició que han realitzat sobre figures femenines al llarg de la història… Llegeix més»

Campanya prevenció CARNAVAL 2019

L’alumnat del nostre centre ha participat en l’elaboració de la campanya de prevenció d’actituds incíviques durant el carnaval. Va ser una proposta de la FAC dirigida al jovent de la ciutat i ens ha permès treballar valors com el respecte, el civisme i conscienciar sobre l’abús de l’alcohol, agressions sexuals i un comportament respectuós durant les festes del CARNAVAL… Llegeix més»