VIATGE A ATAPUERCA 1R BATXILLERAT

El passat 13 de març els alumnes de 1r de batxillerat del seminari de Biologia i Geologia vam començar una aventura de quatre dies a Atapuerca(Burgos); un lloc excepcional per l’estudi de l’evolució humana reconegut per la UNESCO i declarat Patrimoni de la Humanitat en 1993. El viatge ens va ajudar a entendre els nostres orígens, l’evolució dels homínids i els últims descobriments de com va ser la vida dels nostres avantpassats.

Vam ampliar la nostra sortida amb la visita al Museu d’Evolució Humana, el Parc Arqueològic, la Catedral de Burgos , el casc antic de la ciutat …També van fer diferents tallers ambientals; vam visitar coves, vam recollir mostres al riu i vam estudiar la flora i la fauna. No ens vam oblidar de fer activitats esportives d’aventura i vam deixar una mica de temps lliure.Va ser un viatge fantàstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>