SORTIDA COSMOCAIXA OPTATIVA “APRÈN A MIRAR”

El dia 7 d’ octubre del 2016, l’alumnat de  l’optativa d’ Aprèn a Mirar de 2n d’ESO vam anar al Caixa Fórum (Barcelona) a fer un taller anomenat “Relats Fotogràfics” i visitar l’exposició del fotògraf Philippe Halsman.

Al començar una noia ens va explicar que a travès d’una  o més fotografies podies explicar una història.  Quan va acabar d’explicar, vam fer quatre grups:  dos grups van fer ficció, i l’altra meitat feia document a través de les fotografies. Els de ficció van haver d’explicar una història a partir de 6 o 7 fotografies. Els grups de Fotografia documental van haver d’explicar què és i qui treballa al CosmoCaixa a partir de fotografies.A l’ acabar vam veure els treballs que havia fet cada grup i els vam valorar.

Desprès vam visitar l’exposició de Philippe Halsman. Era un fotògraf americà que feia molts retrats i tenia una sèrie de fotos de famosos saltant perquè deia que quan les persones salten es mostren tal i com són.

Durant la sortida (en el tren, de camí al CaixaForum o de tornada) vam fer fotos per un concurs de fotografia de l’optativa. ENLLAÇ VOTACIÓ

(Salma i Núria)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>