Quin gran dia

QUIN GRAN DIA!!!

Avui dotze de Setembre del 2016 ha sigut el meu primer dia d’institut al Manuel de Cabanyes.

El meu tutor es diu Rafel Lemus. Vaig a la classe amb tres  amic, un de l’escola l’Hugo, l’Oriol és un company de futbol i

el tercer amic és l’Eduard ell és el nét d’una veïna meva del cinquè. Hi han altres companys a altres classes però al pati segur que ens veiem cada dia.

Per sort o per desgràcia avui ha fet molta calor i per si això no fos prou hem fet un exàmens esplèndids de matemàtiques amb l’Adelina Homedes, un altre de castellà amb l’Eva Molla i per finalitzar un de català amb el nostre tutor i professor Rafel Lemus.

Tot això el primer dia de classe, no m’imagino els propers dies.

A pesar d’això tinc moltes ganes de que arribi demà.

                                                                           Adrià Nuñez  Belzunces.

QUIN GRAN DIA!

Avui he anat a l’institut i ens han portat al gimnàs per fer les presentacions i separar-nos per classes. Jo estic a 1C amb 30 nens i nenes més. Quan ja ens havien separat per classes, hem anat a les aules i ens han explicat una mica de tot l’institut. Ens han donat unes agendes per escriure el horari. Després hem fet un tomb pel centre, i ens han explicat totes les aules. Més tard, hem anat al pati a esmorzar, i hem tornat a la classe.

Hem fet proves de català, castellà i de mates. I, després hem fet aquest full explicant el primer dia de l’institut.

Alba Zambudio

QUIN GRAN DIA!

Avui m’he llevat a les 7.00 per poder estar ben preparada per anar al meu primer dia d’institut. He esmorzat, i a les 8.40 la meva mare m’ha portat al Cabanyes i jo estava una miqueta nerviosa per que quan he arribat no coneixia a ningú, però al cap de cinc minuts veig que arriba la meva millor amiga Erika, i a partir d’allà m’he sentit molt més còmode.

Després quan hem entrat, hem anat al gimnàs i ens han repartit en les classes i cada classe ha anat a la seva aula. Hem conegut al nostre tutor, que es diu Rafel Lemus, que és molt divertit, simpàtic i fa moltes bromes. Ens ha explicat que a part de ser el nostre tutor també és el professor de català i després ens han ensenyat una mica més el centre. I quan hem acabat, hem agafat l’esmorzar i hem anat al pati.

Quan s’ha acabat l’hora del pati, hem anat a la nostra aula per fer mates amb la Adelina i ens ha fet una proba per saber el nivell de matemàtiques, seguidament hem fet la prova de castellà amb la Eva i finalment hem fet la de català amb el Rafel i ara mateix estic escrivint aquesta redacció. Ha sigut un dia fantàstic.

Berta Oller

Avui hem començat l’institut i ha sigut prou divertit.

Primer hem anat fins al gimnas i allà ens han anat cridant per classes, després el Rafel Lemus, el nostre tutor, ens ha explicat unes quantes coses.

Després hem fet un tour per l’institut i hem anat al pati. Al pati no teníem pilota i no hem pogut jugar a futbol però hem estat parlant i no ha passat res. Quan s’ha acabat el pati hem fet els exàmens de català, castellà i mates en l’ordre de:

Mates, castellà i català, no han estat gaire dificils però han estat molt cansats perquè feia molta calor.

Biel Lacasa

QUIN GRAN DIA

Avui m’he llevat a les 7:30 per anar preparant-me per anar al meu primer dia del institut,he esmorzat i he anat al institut,m’he esperat uns 20 minuts perquè obrissin les portes per anar a dintre i que m’ho expliquessin tot, hem anat directament  al gimnàs,allà ens han començat a avisar per noms i cognoms per dir-nos a quina classe aniria cadascun. Tot seguit hem anat a la nostra classe, la meva és 1r C , i ens han presentat al nostre tutor i professor de català en Rafel Lemus, després hem anat al pati,he parlat amb els meus amics i hem tornat a classe , allà hem fet tres exàmens,que eren de:Matemàtiques,Castellà i Català.

Biel Pérez Silvestre

Quin gran dia!

Avui, dia 12 de setembre, els meus companys i jo hem començat l’ institut.

Quan he arribat estava una mica nerviós i molt emocionat per començar un nou curs.

Quan hem entrat, el primer que hem fet és anar al gimnàs per rebre la benvinguda del director del centre. Llavors, acabada la presentació, hem fet els grups de classe junt amb el tutor,  hem anat cap a la nostra classe i hem segut per ordre de llista. Tot seguit ens han explicat com funcionaria el curs i, abans d’ anar al pati, hem fet una volta pel centre per saber on hi ha la biblioteca, la sala de professors… etc.

Crec que aprendrem moltes coses durant aquest curs!!

Eduard Santacana

Quin gran día!!

Avuí hem començat el primer día d`institut. Primer hem anat al gimnàs i allà hem conegut als tutors i ens han pasat per classes i hem pujat a la classe.

Els tutors s’ han presentat i ens han assegut per ordre de llista. Ens han estat ensenyant i expicant tota mena de coses sobre l`institut, desprès hem anat a fer un tomb, per l’ institut, en han ensenyat les clases i hem anat al pati a esmorçar.

Per últim hem fet algunes proves de matemàtiques, castellà i de català.

Erika Sánchez Caballero

Quin gran dia!

Avui, és el primer dia! Des de fa tres mesos que no em llevo a les 7 del mati, però no era per anar al col·le, no, sinó per anar a l’institut!

Vaig esmorzar ,em vaig vestir, i vaig anar-hi.

Quan vaig veure tanta gent a la porta de l’institut, em vaig ficar molt nerviós…..i més quan vam entrar.

Ens vam fer les presentacions dels professors,i ens vam dir a les classes on anàvem. A mi em va tocar la classe C, amb el meu amic Adrià.

Vam fer un tur per l’institut. Després vam fer tres exàmens, un per cada hora. I ja per fi va sonar el timbre de les 2:30 i ens vam poder anar.

Va ser un primer dia molt dur,perquè feia molta calor,i a sobre fent exàmens….imagina’t …

però ho vam aconseguir!!!

Hugo Blasco Muros

Primer dia (12/09/2016):
Jo avui m’he despertat pensant com seria…
I al arribar, al estar a la porta amb els meus amics he guardat el record per quan vagi a quart d’ESO i hem pari a pensar,… Que ràpid a passat. Al entrar a classe m’han ensenyat el professor i tutor: en Rafa Lemus, (es molt graciós). Al començament m’han ensenyat el “Centre” i desprès del pati ja ens han fotut el pal:
Mates…prova, Castella…prova i Català…prova i desprès fer un diari amb el bon títol del Lemus: “Quin gran dia” . En veritat ha sigut un gran dia.

Jan Grau

Avui dia 12 de Setembre he començat l’ institut, vaig a la classe de 1rC, i vaig amb molta gent nova, tinc un tutor nou es diu Rafel Lemus, és  professor de català i de tutoria. Hem entrat a la classe, i ens han assegut per ordre de llista, allò semblava un forn. M’he assegut al meu lloc que està al final de l’aula.

Poc desprès ha vingut ell cap d’estudis, que és diu Sergi, i ens ha explicat com ens dividirem per a anglès.

En acabar la primera explicació hem anat a que ens ensenyin on estan les diferents classes mare meva, allò semblava un laberint.

Després del pati hem fet tres exàmens de prova: un de català, un  de castellà i un de matemàtiques.

Aquest ha estat el meu primer dia d’institut.

Júlia Van den Nest

Avui ha sigut el primer dia d’institut, al despertar-me estava una mica nerviosa.
Al entrar, ens han fet anar al gimnàs, després ens han distribuït per classes. La
meva classe és el 1rC i el meu tutor és el Rafel Lemus.
Hem parlat durant molta estona, ens han explicat com treballaríem, hem parlat sobre
el treball cooperatiu i sobre el que vol dir dialogar. Seguidament ens han ensenyat
tot l’institut. Finalment hem anat al pati. Quan ha sonat el timbre hem tornat a les
classes i hem començat a fer proves, per saber el nivell que teníem de les següents
matèries, mates, castellà i català. Primer hem fet la de mates, després la de castellà
i finalment la de català. Ha estat un dia molt emocionant, i diferent!

Laia Ballester

QUIN GRAN DIA
Avui ha sigut el primer dia d’institut. Quan hem arribat ens han
portat a tots al gimnàs, allà ens han anat cridant per grups i
seguidament cadascú ha anat a la seva classe. Després ens han
presentat el tutor Rafael Lemus, hem anat a la classe on ens han
donat l’agenda i hi hem apuntat l’horari. Tot seguit ens ha ensenyat
com era l’institut: els laboratoris, l’aula de tecnologia, l’aula de
música, el gimnàs i l’entrada de l’institut (ens va insistir de que qui
sortís per aquella porta abans de les 14:30 h , tindria unes vacances
pagades d’una setmana a casa.) Per fi va arribar l’hora més
esperada, l’hora del pati. Quan hem tornat a entrar a la classe ens
han posat una prova de nivell de matemàtiques que hem fet amb
l’Adelina Homedes. Després del canvi de classe hem fet la prova de
nivell de castellà amb l’Eva Moya i finalment hem fet la prova de
nivell de català amb el tutor Rafael Lemus. Després d’aquest matí
amb tants examens i tant calorós he anat a casa a dinar.
Laia González Català

QUIN GRAN DIA!

Avui  estava una mica perdut però trobar-me amb els meus amics m’ha ajudat molt. Tots plegats hem anat al gimnàs i allà ens  han dit a quina classe anàvem i amb les persones de cada classe,a mi m’ha tocat amb el professor Rafael Lemus. Ens han fet un tur per el insti, quan ens han ensenyat la classe hem estat parlant. Quan havia sonat el timbre m’he anat molt content cap el pati, quan hem tornat hem fet tres exàmens 1 de mates, 1 de castellà i 1 de català. Quan havia tocat l’últim timbre m’he anat molt content perquè m’agradava molt aquet centre.

Marc Rovira

QUIN GRAN DIA

Avui ha començat l’ institut i ha sigut molt emocionant. El meu tutor es diu Rafel Lemus i és molt divertit.

Quan hem entrat ens han portat en una gran sala que era el gimnàs i ens han anat cridant per ordre de llista a cada classe. Llavors hem anat tots els nens de 1r C cap a la classe.

El Rafa ha començat a explicar com era ell i què li agradava fer , m’ ha semblat super interessant. Ens han deixat 30 minuts de pausa que sincerament m’ han passat volant. Tot seguit hem entrat de nou a les classes i primer hem fet un control de nivell de matemàtiques que per a mi a sigut bastant fàcil , després el de castellà que també a sigut fácil i per últim el de català que ha sigut una mica més difícil. Al sortir ha sigut una mica agobiant perquè hi havien molts nens i no s’ hi cabia. Ha sigut un dia genial.

Martina Olalla

QUIN GRAN DIA

Quan he entrat al Cabanyes tenia una mica de vergonya i sort que tenia amics, perquè sinó encara hagués tingut més vergonya.

Primer de tot ens han portat al gimnàs i allà ens han donat la benvinguda a l’institut, seguidament ens han dit amb quin professor anàvem i quina classe.    Jo he tingut sort amb la classe que m’ha tocat perquè el tutor que tinc mola molt i perquè estic amb els meus amics.

No m’ha agradat que ens fessin proves just el primer dia perquè crec que no és una bona benvinguda.

Estic molt content d’estar aquí, perquè em sento acollit per tothom i perquè l’insti és diferent i no és com diuen tan dolent.  De moment fa bona impressió.

 

Miquel Ferrer

                                                                                Avui he tornat a començar, un altra vegada, però aquesta ha sigut diferent ja que començava 1r d’ ESO. M’ha tocat el grup de primer c amb un tutor molt divertit que es diu Rafel Lemus, Rafa pels amics. Ell ha sigut qui ens ha ensenyat el centre, m’ha semblat molt gran i bastant vell. Crec que la meva assignatura preferida serà tecnologia perque sempre m’han agradat aquestes coses.

Nil Figuerola

Avui ha estat un dia de moltes experiències, una nova etapa de la vida. La meva mare m’ha portat en cotxe fins al Cabanyes. Quan m’ha deixat, m’he anat amb els meus amics, els he saludat, hem parlat i hem esperat fin a les 8:00.

Una vegada ha tocat el timbre hem anat al gimnàs i ens han distribuït a cada nen a la seva classe. Una vegada tots estàvem a la classe, ens van presentar als nostres professors i professores.

A mi m’ha tocat com a tutor, el Rafel Lemus, que és molt graciós. Ens han ensenyat les aules que utilitzarem i després a les 11:00 vam anar al pati fins a les 11:30. Al final vam fer proves de matemàtiques, català i castellà, fins a les 14:30.

Ha estat un dia fantàstic! Però alhora esgotador!

Oriol Martínez

QUIN GRAN DIA !

El meu primer dia d’institut, abans d’anar a classe, he quedat amb els meus amics del col·legi.

Un cop a l’institut no sabíem si s’havia d’entrar o no. Llavors, hem vist que tothom entrava i hem entrat. Després hem anat al poliesportiu i ens han dit amb quin professor i aula havíem d’anar.

A l’aula el nostre tutor, el Rafel Lemus, ens ha explicat moltes coses, com per exemple que li agradava cooperar, els horaris, els professors que tindríem, etc.

Després hem anat a fer una volta per l’institut. El Rafel , quer també serà el nostre professor del llengua catalana, ens ha anat explicant moltes coses, com per exemple les aules on hi aniríem, etc.

Hem sortit al pati per la porta del poliesportiu, però després he descobert que hi havia una altra porta.

El pati m’ha passat molt ràpid i hem tornar a la classe amb el nostre tutor.

De nou a la classe hem fet tres proves: una de català, una altra de castellà i la tercera de matemàtiques, però com estava molt nerviós, m’he quedat una estona en blanc.

Les tres proves m’han passat volant.

Un cop he acabat la classe, m’ha fet molta gràcia que el Rafel Lemus ens ha fet sortir com  si estiguéssim tristos perquè no es veuríem fins al dia següent.

Quim Morant

Quin gran dia

Avui ha sigut el primer dia d´institut . Estava molt nerviosa i després, s’han  esfumat els nervis! .Hem començat el dia al gimnàs, on ens han distribuït per classes .Hem anat a la nostra classe .Hem parlat i ens han donat l’agenda. Després hem fet una  visita a l’institut. Després hem sortit  al pati, ens ho hem passat molt bé!. Hem tornat a l’aula i hem fet uns exàmens de català,castellà I mates per avaluar la nostra feina i per saber en quin grup ens toca, a dintre de la classe. Després ha sonat el timbre  i  hem anat cap a casa.

Ruth Guerrero Miró

QUIN GRAN DIA Al principi ens han presentat a tots els tutors i professors en general. Han seguit cridant per clases (A, B, C, D) a cada nen i nena. Després hem anat a les clases i en Rafel s’ha presentat, i ens ha parlat del super profe de català. Desprès ens ha explicat uns valors, i en a ensenyat l’horari, ens dit els noms dels profesors, i ens ha donat una mala noticia; Ens fara classe també a segon! Per fi em sotit al pati, i, més que res hem parlat i fet el tonto. Al tornar a classe tocaven proves i entre suor i llàgrimes, bueno, sobretot suor, les  hem acabat i ens hem anat a casa!!!!

Marc Fontanet Hidalgo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>