Maria Rosa Nogué visita el Cabanyes

El dia 8 de febrer vam rebre la visita de l’escriptora Maria Rosa Nogué, que va ser alumna i professora del nostre institut. Durant el primer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO hem llegit el seu llibre La noia del descapotable com a lectura obligatòria.

La xerrada va tenir lloc a la sala de projeccions. Vam preparar preguntes sobre el llibre i sobre la seva professió com a escriptora amb antelació. Ens va explicar com va sorgir la idea per fer el llibre i alguna dificultat que va tenir a l’hora de publicar-lo. També ens va explicar que és difícil treballar només de l’escriptura de llibres i que normalment s’ha de tenir una altra feina.

Des de fa uns anys, la Maria Rosa ve a fer aquesta xerrada i un any més hem pogut gaudir de la seva visita. Ens ha semblat molt interessant tot el que ens ha explicat i esperem que torni l’any vinent.

Carla Neyra 4t B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>