AGENDA 21, treballem pel nostre planeta

Hola,

Som els ecodelegats del Cabanyes!

Per si no ens coneixeu som la Sònia Pagés, la Clara Gonzàlez, l’Adrià Nuñez, la Laia Gonzàlez, el Nil Figuerola, el Bernat García, la Martina Olalla, la Mar Gonzàlez i el Marouan Karroum i us volem presentar els projectes que tenim per a aquest curs.

Recordeu el nostre “lema”? …Reciclar, al Cabanyes, és el millor que li pot passar!

Doncs això, volem seguir treballant amb el reciclatge de plàstics. Trobareu nous contenidors al pati i aviat disposarem de contenidors fets de cartró, també per a la recollida de plàstics, que col·locarem a dins del centre sobretot als espais comuns. I volem animar a tothom a participar en el reciclatge tan necessari per ajudar al nostre planeta.per tant estem construint la paraula RECICLATGE amb cartró i envasos per poder-la col·locar en un lloc visible del centre.

També volem seguir treballant per a reduir l’ús del paper d’alumini (paper de plata). L’any passat ja vam començar una campanya informativa on s’explicava el gran impacte mediambiental que suposa la seva extracció i producció. Donar-li una vida tan curta com és fer-lo servir per embolcall de l’esmorzar no ens surt a compte.

Aviat esperem poder inscriure’ns a l’APILO, per tant és molt important la vostra col·laboració en la recollida de piles i també de bateries de mòbil.

I per acabar dir-vos que un dels nous projectes que tenim per aquest curs és aconseguir que tota la despesa d’energia del nostre centre vingui de fonts el 100% renovables. Segurament ens sumarem al projecte Som Energia i ho aconseguirem.

Al llarg del mes de novembre entrarem a les aules a explicar-vos amb més detall algun dels nostres projectes i demanar la vostra col·laboració.

Ara us proposem un joc: Endevinar quin és el residu que es veu enganxat a les roques. La imatge que va ser feta aquest estiu a la costa del Garraf, concretament entre Vilanova i Sitges.

Si voleu saber la resposta la trobareu al nostre espai Agenda 21, al taulell de davant de la cantina.

I recordeu, els petits canvis són poderosos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>