Concurs “El contenidor d’or”

El Contenidor d’Or és el concurs que premia el teu compromís, i el de tot el teu municipi, amb el reciclatge dels envasos de vidre.
Els municipis participants han d’aconseguir  incrementar la seva pròpia taxa de reciclatge del vidre, és a dir, els quilos de vidre que recicla cada habitant.

Des del novembre de 2017, cada mes es quantifiquen els residus de vidre que es reciclen a la ciutat i es comparen amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. El concurs finalitzarà l’abril de 2018.

El guanyador final veurà recompensat el seu  compromís amb un projecte en benefici de tota la ciutadania. Aquest projecte podrà estar
relacionat amb mobiliari urbà per a parcs infantils o podrà servir per donar suport a entitats de caràcter social, cultural o esportiu.

Al concurs “El Contenidor d’Or” hi participen municipis d’arreu de Catalunya, que competeixen per ser la ciutat que més augmenti el reciclatge del vidre. Vilanova i la Geltrú participa en el concurs, ajuda’ns a guanyar!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>