Activitats per a aquests dies a casa (2), i inici del 3r trimestre – 2/4/2020

Desitgem que estigueu bé, amb ànim i salut suficients per a afrontar la reclusió que encara ens espera.

Des de dilluns 30 de març hem penjat noves tasques als blogs dels departaments. Com a novetat, us informem que part del professorat ha ofert un horari de comunicació directa per videoconferència amb el seu alumnat. Aprofiteu-ho!

Aquesta segona tongada d’activitats segueix tenint caràcter no lectiu i no avaluable. Però això no resta importància a la feina: feu-la! Us permetrà refrescar allò que heu après, i en alguns casos també recuperar trimestres passats.

A més, us fem saber que el Departament d’Educació ha determinat que el 13 d’abril, en tornar de Setmana Santa, començarà el tercer trimestre: l’activitat que es desenvolupi a partir d’aquell moment ja serà plenament lectiva i avaluable, encara que hagi de ser telemàtica.

Per a fer-ho possible s’està estudiant com cal reforçar la comunicació entre centres i famílies. Us demanem que contesteu aquesta enquesta sobre connectivitat domèstica, si encara no ho heu fet (es va transmetre per correu-e), i també que us poseu en contacte amb el vostre tutor o tutora.

——

Seguim estant a la vostra disposició. Els recursos i l’atenció que el centre pot dispensar continuen intactes, especialment per a aquelles famílies que puguin trobar-se amb majors dificultats. Sabem prou que l’espera indefinida i el frec constant poden ser font de conflictes. No dubteu en fer-nos arribar les vostres inquietuds si creieu que podem ajudar-vos d’alguna manera. També estan oberts 24 hores al dia els telèfons d’emergència social, Infància Respon (116111) i Violència de Gènere (016).

Mantingueu la serenitat i l’alegria i respecteu el confinament. Quan resulti imprescindible sortir, feu servir el certificat autoresponsable de desplaçament que trobareu a la pàgina https://confinapp.gencat.cat/#/ (i que pot guardar-se al mòbil, sense imprimir-se).