Projecte de Transformació Digital de Centre

Us presentem el Projecte de Transformació Digital de centre que estem duent a terme des del curs 2018. Ara ja estem al tercer curs i per tant ja estem implementant tot el que s’ha fet a les aules dels nostres infants. Tot i ser el tercer any i últim d’aquest Projecte l’escola continua en constant transformació i cada any implementa nous recursos, actuacions i projectes en relació a les TAC.

En aquesta presentació s’especifiquen els objectius i les fases de dotació, implementació i formació al centre. Aquest tercer any estem implementant a les aules tot l’esforç de dotació i formació del nostre professorat en petits projectes de robòtica, plataformes, entorns virtuals d’aprenentatge i amb la utilització de diferents instruments i aplicacions. Amb aquest projecte estem aconseguint un canvi significatiu en la utilització de les tecnologies digitals i una millora en la competència digital de tota la comunitat educativa.

Us deixem la presentació del projecte:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>