M’agrado tal com soc


El divendres dia 21 de febrer, l’alumnat de 2n d’ESO C i D faran el taller “M’agrado tal com soc”, organitzat per L’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB), que imparteix tallers en diferents centres educatius de Catalunya i s’adreça a uns dels col·lectius… Llegeix més»

Fem cal·ligrames


A Castellà, a 2n d’ESO hem fet cal·ligrames, que és un poema visual, frase, paraula o conjunt de paraules que té com a objectiu fer una forma amb el tema del text. La imatge expressa visualment allò que diuen les paraules. Va ser un… Llegeix més»

Internet segura


El 4 de febrer al matí, els alumnes de 1r d’ESO van rebre una xerrada per part dels Mossos d’Esquadra sobre la seguretat a Internet, ara que s’acosta l’11 de febrer, que és el dia internacional de la Internet segura. Aquest dia va ser… Llegeix més»

Fitxa en llatí


A l’Angeleta, fem fitxes personals en llatí, amb el nom, els noms dels parents, on esudio, on visc i altres dades personals escrites en llatí, per exemple: “Mea mater est Monica, habito in Sant Cugat…” D’aquesta manera, podrem saber els nostres orígens.