CONSTRUCCIÓ D’UN EDIFICI

Alina Tugui
(Departament Matemàtiques)
Cliqueu aquí per veure totes les fotografies.
L’alumnat ha treballat competencialment i s’ha proposat la construcció d’un edifici nou, per exemple un institut o qualsevol edifici, segons la imaginació de cadascun.
Seguint el projecte del primer trimestre, on gràcies a l’estadística vam poder investigar la necessitat d’un institut nou al poble, en aquest trimestre hem treballat la construcció de l’edifici. Cada grup ha fet servir la seva imaginació i han decidit la forma que més els ha agradat.
Hem treballat nombres enters, buscant el preu de cost de la construcció, entenent un extracte bancari, amb nombres positius i negatius, hem utilitzat percentatges per veure quina quantitat de diners ens deixa el banc. També hem treballat el dibuix de plànols (zenital, frontal i lateral), superfícies i volums de figures planes. Ens veiem al tercer trimestre que treballarem el cost de la pintura i decoració interior i exterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>