Concurs de Fotografia Matemàtica 2019

Ja tenim aquí una nova edició del Concurs de Fotografia Matemàtica, animeu-vos! 

Aquest concurs està organitzat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i aprenentatge de les Matemàtiques) i des de l’Ins Alella hi volem col·laborar. Per participar-hi, només cal:

  • Presentar fotografies fetes per vosaltres sobre qualsevol temàtica, però buscant-hi alguna relació amb algun aspecte matemàtic.
  • No fer fotomuntatges i, evidentment, cal que les fotos siguin originals.

Es poden presentar un màxim de 3 fotografies per persona.

Cada foto haurà de dur  un títol que faci referència al contingut matemàtic de l’obra, amb gràcia i originalitat.

Com s’han de presentar?

Envieu-les per correu, a fotomatematicalella@gmail.com una carpeta digital comprimida en format zip, amb:

1. L’arxiu de cada una de les fotografies en format JPG, amb el corresponent nom que constarà de: la categoria, barra baixa i el títol de la fotografia (exemple: ESO2_Paràboles a la figuera). També s’haurà d’enviar un fitxer de text amb el mateix títol que l’arxiu de la fotografia on constarà el nom de l’autor, el títol de la fotografia, el centre i el nivell.

  1. Un document Word DinA4 que contingui la mateixa foto. A la primera pàgina, hi figurarà el títol i a sota la imatge, deixant un marge de 2 cm a tot el contorn de la pàgina. A la següent pàgina cal que repetiu el títol de l’obra i, a sota, el nom i cognoms i grup classe de l’autor.

Data límit de lliurament : 13 d’abril.

El no compliment de les indicacions especificades a les bases comportarà la desqualificació.

Més informació AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>