L’INS Alella acull les 11es Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia

Enguany, se celebra l’onzena edició de les Jornades d’Innovació Educativa Francesc Ferrer i Guàrdia, que tindran lloc els dies 6, 7, i 8 de novembre, a l’Institut Alella de 17 a 20h.

Sota el títol El repte de l’educació a l’era digital, es plantejaran diverses qüestions en forma de ponències, tallers i experiències, per tal de reflexionar, de forma constructiva, sobre la integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’àmbit educatiu, en el marc d’una societat globalitzada i sustentada per l’ús generalitzat d’aquestes tecnologies. 

A més de les ponències i tallers, el dia 7 de novembre tindrà lloc una fira de robòtica amb alumnes de centres educatius de primària i secundària del Baix Maresme, organitzada pel Centre de recursos pedagògics del Baix Maresme.

El punt final de les jornades serà dissabte 10 de novembre, amb un conjunt de tallers adreçats al públic familiar que es desenvluparan al llarg del matí.

ATENCIÓ: les Jornades són gratuïtes però és necessària la inscripció mitjançant els següents formularis:

Famílies i públic general: Formulari PÚBLIC GENERAL

Professionals de l’àmbit educatiu: Formulari DOCENTS

Obtindreu més informació i us podeu descaregar el tríptic de la jornada en aquest ENLLAÇ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>