Gran Recapte 2019 del Banc dels Aliments

Avui i demà, divendres 22 i dissabte 23 de novembre, tindrà lloc la nova edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya que organitza cada any el Banc dels Aliments per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Arran de la crisi que estem vivint, cada vegada són més les famílies que necessiten aquest tipus d’ajuda. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

En l’edició del 2018, el Gran Recapte d’Aliments va recollir 4.310.000 kg en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 28.313 persones voluntàries. Esperem que l’edició del 2019 sigui novament tot un exemple de la solidaritat que caracteritza a societat catalana.

Des de l’Institut d’Alella, ens volem sumar a aquesta iniciativa i incentivar l’esperit solidari del nostre alumnat. Per aquest motiu, hem posat un contenidor al vestíbul de l’institut per facilitar a les famílies un punt de recollida on noies i nois poden dipositar el seu donatiu. Recordem que el més necessari és: oli, conserves i llet. Esperem omplir-lo fins dalt de tot i que l’Ins Alella contribueixi de forma significativa al Gran Recapte d’Aliments 2019. Ja podeu començar a portar aliments per omplir-lo! Som-hi!

Més informació i donacions on line al web: www.granrecapte.com

Podeu veure l’anunci del Gran Recapte AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>