Xerrada d’Oriol Roselló i Roser Homs

Dins de la programació de la Setmana de la Ciència vam poder comptar amb la col·laboració d’un pare del Vila: Oriol Roselló. L’Oriol és arquitecte per l’ETSAV Universitat Politècnica de Catalunya des del 1992. També és Professor del màster de Bioconstrució de la Universitat de Girona, membre de CATS a la mateixa Universitat i director i professor del Curs de maestria en tècniques tradicionals UEC i Greta (2014). I tot i així, va treure temps per poder passar pel Vila i fer una xerrada sobre Noves tecnologies aplicades a l’arquitectura.

També vam poder comptar amb la Roser Homs, que va fer una xerrada amb l’alumnat de 2n i 4t d’Eso: STEM amb tu. La Roser ha estat professora a l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, en el Departament de Matemàtica Aplicada i, actualment, està vinculada al Projecte STEM, que és l’acrònim de Science, Technology, Engineering and Mathematics (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). Bàsicament serveix per agrupar les 4 grans àrees de coneixement en les quals treballen científics i enginyers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>