La galette des rois

A l’assignatura de Francès hem treballat els orígens i la història de la Galette des rois, l’equivalent a França del nostre tortell de reis.

Després hem descobert els seus ingredients i utensilis, així com diferents receptes per fer aquest deliciós pastís de base de crema d’ametlla. Els grups de 2n i 3r d’ESO han tingut ocasió de presentar mitjançant vídeos i presentacions orals com han fet els boníssims pastissos que hem tastat a classe! La tradició marca que el més petit del grup designi a cegues cada tros de pastís. Al que finalment li toca la fava és rei o reina, i pot escollir una reina/ un rei. N’hem tingut uns quants avui 🙂

Delicieux! Bravo les cuisiniers et cuisinières!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>