Institut Vacarisses participa al III Fòrum Xesc del Vallès Occidental

foto-forum
Divendres passat, representants dels ecodelegats i ecodelegades de l’institut, ens vam representar al III Fòrum Xesc del Vallès Occidental. Ens van representar en aquest event el Diego Álvarez, la Maria Navas, la Lucía Vázquez i l’Aitor Borregán, de 1r i 2n d’ESO.
ecodelegats
representants
 presentacio
En aquesta trobada amb d’altres instituts vàrem presentar el projecte que hem iniciat aquest any, des de la matèria de tecnologia,  Es tracta de què els nostres alumnes dissenyin, es facin,…un embolcall d’entrepans, que perduri en el temps, un VACA’N ROLL!

L’embolcall estarà fet amb materials reciclats, a excepció del plàstic, que ha de ser alimentari, i el “velcro” per subjectar l’embolcall.

Si teniu interès en saber com està anant el projecte podeu entrar al següent link .

A més d’explicar el projecte, els nostres representants van participar també en un mercat d’intercanvi de béns a l’interior del claustre del Monestir de Sant Cugat.

mercat-intercanvi

Des de l’equip dinamitzador EV de l’institut, volem agrair-vos la vostra participació. Moltes gràcies per formar part d’aquest projecte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>