Informació sortides 4t ESO

SORTIDES 4t ESO: 1r TRIMESTRE

 

SORTIDA: TEATRE VICTÒRIA  “CABARET, EL MUSICAL”
DATA:                18/10/2017                                      CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Ambientat al Berlín de 1931, CABARET és el musical que demostra com deixar-se guiar pel cor per sobreviure en un món que s’ensorra. Gaudirem de diferents cançons emblemàtiques de la història dels musicals: Willkomen, Cabaret, Money Money… CABARET és el musical de Broadway que tothom hauria de veure.MATERIAL:  Esmorzar

 

SORTIDA: Estruch, Sabadell
DATA:                27/10/2017                                      CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:  Aquesta activitat, a càrrec de la companyia Sifó, consisteix en una visita a La Vela, la carpa de l’Estruch, adaptada a tots els nivells educatius. La proposta pretén donar a conèixer aquest nou espai de creació de la ciutat: un personatge del circ ens mostrarà allò que s’amaga entre bastidors  tot narrant la història del circ a Catalunya.Aquesta sortida és pels alumnes de l’optativa de Visual i plàstica i el pagament no està inclòs a la quota de sortides.
MATERIAL:  Esmorzar i roba còmoda.

 

SORTIDA:  Circuit per les Vendranes
ASSIGNATURA: TUTORIA
DATA:   30 d’octubre del 2017                                                         
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Sortim a les 8:00 i arribem al centre a les 14:00h

Per celebrar la castanyada, l’alumnat de 4t fa una passejada per l’entorn de Vacarisses fent una volta circular pels cingles i les Vendranes.
MATERIAL: Motxilla petita,  roba i calçat apte i còmode per la  muntanya i  esmorzar.

 

SORTIDA: Institut Santa Eulàlia i Foment
DATA:                03/11/2017                                      CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: El projecte de recerca de 4t ESO pretén reforçar la tasca orientadora de l’alumnat en el darrer tram d’ escolarització. Coneixerem un centre on es realitzen Cicles formatius i després assistirem a una xerrada a l’Oficina de Foment.
MATERIAL:  Esmorzar i material escolar per agafar apunts.

 

SORTIDA:  Fàbrica de ciment Lafarge i Turó de Montcada
ASSIGNATURA:  Projecte Recerca
DATA:      13(4t A) i 14 (4tB i C) de novembre de 2017                                            CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Aquesta sortida va lligada al món laboral dintre del projecte de recerca de conèixer una fàbrica real per tal de mostrar-los  la ciència i la tècnica de la història industrial de Catalunya.Sortida del centre amb autocar a les 8:15 i arribada a kes 14:30h.

MATERIAL:  esmorzar, aigua i material escolar.

 

SORTIDA:  Incoplas
ASSIGNATURA:  Projecte Recerca
DATA: 01/12/2017                                               CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: L’empresa Incoplas, INDUSTRIA COSMO PLÁSTICA, S.A., és una empresa dedicada a la fabricació de bosses de plàstic a mida des de l ‘any 1960. En aquesta sortida els alumnes podran observar el treball en cadena d’una empresa del poble de Vacarisses i tot allò que necessiten per començar a treballar al món laboral. MATERIAL: Esmorzar,material escolar per agafar apunts i fitxa projecte de recerca. La sortida durarà 1h 30 min. La resta de matí farem classe normal.

 

SORTIDA: ANEM AL TEATRE
ASSIGNATURA: TUTORIA
DATA:   14 de desembre del 2017                                                         
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Sortim a les 12:25 i arribem al centre a les 14:30h.

Al Casal de Vacarisses,  anem a veure l’obra de teatre : Limbo
MATERIAL: Calçat còmode, pugem caminant

 

SORTIDES 2n TRIMESTRE

 

SORTIDA:  UAB
ASSIGNATURA:  Projecte Recerca
DATA:  25/01/2018 i 29/01/2018                                         CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: El projecte de recerca de 4t ESO pretén reforçar la tasca tutorial i orientadora de l’institut Vacarisses en el darrer tram d’escolarització dels joves. Aquesta està enfocada en conèixer la Universitat Autònoma de Barcelona. La UAB ofereix una visita guiada al campus als centres de secundària, de batxillerat i de cicles de formació de grau superior. Les visites es realitzen al campus de Bellaterra i estan adreçades als estudiants per tal d’entrar en contacte directe amb la realitat de la UAB i conèixer els estudis, els serveis i les instal·lacions.
Dia 25/01/2018 – Sortida de 4t A a les 9:00h arribada al centre 12:40h.

Dia 25/01/2018 -Sortida  de 4t B a les 10:25h arribada al centre 14:00h

Dia 29/01/2018 -Sortida  de 4t C a les 10:25h arribada al centre 14:00h
MATERIAL: Esmorzar,material  escolar per agafar apunts i fitxa projecte de recerca

 

SORTIDA:  SING A LONG
ASSIGNATURA: ANGLÈS
DATA:   6 de març del 2018                                                        
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Sortida a les 10:25 cap al Casal del poble on es porta a terme el projecte Sing-a-long, un concert-karaoke on els/les alumnes cantaran cançons d’ actualitat i clàssics. Les  lletres estan projectades en una gran pantalla i la música és en directe. Aquesta és una activitat interactiva ja que  és l’ alumnat el que actua.
MATERIAL: calçat còmode per anar caminant al Casal. Recordar que es farà la classe les dues primeres hores del dia i les dues últimes hores.

 

SORTIDES 3r TRIMESTRE

 

SORTIDA:  Saló de l’ensenyament
ASSIGNATURA:  Projecte Recerca
DATA: 15/03/2018                                           CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: El Saló de l’Ensenyament és la gran cita anual de l’àmbit educatiu a Catalunya. La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, famílies i professionals del món de l’ensenyament, amb l’objectiu d’oferir-los informació àmplia i actualitzada de l’oferta d’estudis.MATERIAL: Esmorzar,material escolar per agafar apunts i fitxa projecte de recerca

 

SORTIDA:  Proves cangur
ASSIGNATURA: Matemàtiques
DATA: Març 2018                                                                                  CURS: 4t ESO
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Alumnes destacats en aquesta matèria participaran en un joc-concurs anual que es desenvolupa el mateix dia en totes les nacions participants. L’objectiu d’aquesta iniciativa és estimular i motivar l’interès per les matemàtiques.S’informarà particularment a les famílies  dels alumnes que hi assisteixin.
MATERIAL:  Esmorzar i material escolar.

 

SORTIDA:  Fira del coneixement de Berga
ASSIGNATURA:  Química
DATA: Abril 2018                                                     CURS: 4t  OPTATIVA FIQ
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: La Fira del Coneixement té per finalitat donar a conèixer els projectes punters relacionats amb la ciència i la tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i altres centres de recerca, que tractaran sobre temàtiques molt dispars, des d’aspectes relacionats amb els recursos naturals fins a l’alimentació. Es tracta de provocar l’augment de l’interès dels joves, i de la societat en general, per aquestes matèries, fomentant l’esperit d’aprenentatge basat en la recerca, i despertant vocacions científiques, tot demostrant que la ciència es troba a l’abast de tothom i que s’esforça per aproximar-se a la societat.El marc incomparable que ofereix la Comarca del Berguedà permetrà, a la vegada,

efectuar visites sobre el terreny. Així visitarem la Serra de Queralt i copsarem la diferència de vegetació i fauna segons si ens trobem situats a la zona de la solana  o la zona de l’obaga.

Sortirem del centre a les 9 del matí i hi tornarem a les 17 h aproximadament.
MATERIAL:  Esmorzar, dinar , roba i  calçat còmode,  anirem a fer un passeig per la muntanya.