Tecnologia

Aquest són els criteris d’avaluació d’ESO del Departament de Tecnologia.
 
 
Projecte de Robòtica
 

L’alumnat de 4t d’ESO que cursa l’específica de tecnologia participen en un projecte de robòtica juntament amb 70 centres públics de tot Catalunya. 

El fet de participar-hi ha implicat molts canvis a l’hora de fer la classe, la teoria la practiquen constantment ja que passen totes les hores al taller de tecnologia programant, han treballat amb processing i arduino, creant jocs i muntant maquetes on l’electrònica forma una part molt important. 

Han muntat maquetes on es simulava el famós cotxe fantàstic, regular un semàfor, moure Leds i descobrir la paraula amagada, una caixa que quan la toques et respon, un cotxe que segueix línies, un gat que gateja, un personatge que quan li toques el cor mou les cames i els braços, … 

Totes aquestes pràctiques han sigut útils per fer un projecte pensat, construït i programat per ells.

I aquí estem: han dissenyat diferents projectes, se n’ha escollit un i estan treballant en ell perquè el divendres 17 de febrer tindrem la Fira de Tecnologia que es farà al CosmoCaixa, on ens trobarem amb tots els alumnes de tots els centres que participem i on mostraran tot allò que els propis alumnes han dissenyat.

 

En aquest enllaç en teniu una mostra!

 

 

El passat 17 de febrer vam participar a la Fira IRTCA de robòtica, al CosmoCaixa de Barcelona. Abans, el dia 14 havíem d’enviar un vídeo (elaborat per l’Alejandro i el Gurpreet) i un pòster del projecte (fet pel Gurpreet) que es presentava: GLOW HOCKEY.

A la fira va haver-hi una participació massiva: 115 centres públics expositors de tot Catalunya, més de 450 projectes, més de 1800 alumnes expositors/es …. i més de 4000 assistents!!!  

 
 
Moltes felicitats a tots i totes i enhorabona per la feina que heu fet!