Diversitat

La diversitat és una de les riqueses que més hem de valorar en la societat actual, ja que ens permet aprendre i compartir a tots i a totes. Les ciutats, els pobles i els barris estan plens de gent diversa. 

Hi ha persones amb diferents inquietuds, persones amb diferents capacitats, persones amb diferent aspecte físic, persones de cultura diversa i persones amb llengües d’arreu.

 

Ningú és millor que ningú per les seves característiques personals, físiques, acadèmiques o culturals. Tothom és tractat igual al nostre institut, perquè tothom mereix les mateixes oportunitats. 

El Rubió i Ors és un institut de totes i per a totes les persones. 

Tot l’equip docent, i especialment el Departament de Diversitat, cuida i valora molt la diversitat i ens sentim orgullosos/es de tenir la motivació i la capacitat d’atendre tota aquesta heterogeneïtat.

Des del Departament de Diversitat s’intenta oferir a l’alumnat una atenció més individualitzada i personalitzada, d’acord amb les seves necessitats.

 

 

Actualment al Departament de Diversitat està format per l’Elena García (directora), la Maite Sebastian (psicopedagoga), la Sabina Rodríguez (psicòloga), la Cristina Vargas i la Sandra Alarcón (professores de l’Aula d’Acollida). 

 
Si voleu conèixer més a fons tot allò relacionat amb l’Aula d’Acollida aquest és el nostre BLOG!