Comencem!


Al Rubi ja ho tenim tot preparat per acompanyar-vos en aquest nou curs!!
Us presentem a tot l’equip de professorat i PAS que treballarà diàriament perquè aquest curs 2019/20 sigui profitós i inoblidable! Molt bon inici de curs a tots i totes!
Ens veiem demà!

Bon estiu!

Aquest any, al Rubi, hem après, treballat i crescut moltíssim. Ara toca, però, tancar el curs 2018-2019 i tota la comunitat educativa us desitja unes bones vacances d’estiu.
Descanseu i gaudiu per agafar amb forces el curs 2019-2020!  Ens veiem al setembre!
Bon estiu!!!!!

Celebrem la cloenda de curs

Ahir, al Rubi, vam fer la cloenda del curs. L’alumnat va estar una hora amb els seus tutors i tutores per fer el tancament de tutoria. Més tard, al pati, es van disputar dos partits d’alumnes contra profes. Un de futbol i l’altra de vòlei.
Va… Llegeix més»

Estimem l’aigua

L’alumnat de 2n d’ESO ha descobert la importància d’un recurs bàsic per la vida, l’aigua, a través del seu Treball de síntesi “Estimem l’aigua”. Durant una setmana han treballat per aprendre què significa l’aigua, què fem per mantenir-la i per què l’hem de cuidar i… Llegeix més»

Benvinguts a l’Hospitalet

Durant la setmana passada, els alumnes de 1r d’ESO es van convertir en autèntics exploradors. Carregats amb mapes, brúixoles i guies d’identificació de fauna i flora, varen visitar el Parc de les Planes, descobrint els secrets amagats d’aquest Espai verd de l’Hospitalet. Aquesta excursió forma… Llegeix més»

Participem en la cloenda dels projectes ApS “Connecta Jove” i “Joves pel Barri”

Ahir es va fer la cloenda dels projectes ApS “Connecta Jove” i “Joves pel Barri”. L’alumnat ha rebut els diplomes i ha reflexionat sobre l’experiència viscuda a l’Esplai Pubilla Cases. Especialment han valorat que la participació en aquests projectes els ha fet sentir-se millors persones.
Llegeix més»