SURFINCLUSION- Millorem la convivència #POEFA

La sortida de Surfinclusion es va dur a terme el dia 1 de juny a la platja de Badalona, amb tots els grups de 2n d’ESO dins del projecte “MILLOREM LA CONVIVÈNCIA” (POEFA): programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançat pel Fons Social Europeu.
En… Llegeix més»

Iddink, compra de llibres

Benvolgues famílies,
Com ja veníem fent altres anys, per al proper curs 2021-2022, l’AMPA juntament amb la direcció de l’Institut i amb l’aprovació del Consell Escolar, hem decidit oferir-vos l’opció de compra de tots els articles, llibres i llicències digitals a través de l’empresa Iddink, la… Llegeix més»

Llistat places assignades, llista d’espera i preinscrits amb adjudicació de plaça. Curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem els llistat publicats avui mateix amb l’assignació de places pel proper curs 2021-2022 a l’Institut Montjuïc.
* Llistat places assignades nou alumnat 1r d’ESO ➡ INFORME_ASSIGNADES_INFORME_ASSIGNADES
* Llista d’espera ➡ INFORME_LLISTA_ESPERA_OME_LLISTA_ESPERA
* Preinscrits amb adjudicació de plaça ➡ INFORME_PREINSCRITES_OME_INFORME_PREINSCRITES_OME
Així mateix, us recordem… Llegeix més»

Exposició a la Casa del Rellotge del projecte fotogràfic i de memòria històrica sobre La Farola de 4t B

     
El record de la vida entorn El Far del Llobregat quan el barri tenia una platja molt viva perdura encara en diverses generacions. L’ampliació del port va suposar perdre el dret d’ús d’aquest espai, però veïns i entitats treballen per… Llegeix més»

Ajuts de menjador escolar

Benvolgudes famílies,
L’alumnat de P3 a 4t d’ESO escolaritzat en centres públics i concertats de famílies amb ingressos per sota dels llindars establerts a la convocatòria pot sol·licitar l’ajut individual de menjador a través del seu centre educatiu. A la ciutat de Barcelona aquests ajuts són… Llegeix més»

Projecte fotogràfic a la Farola del Llobregat sobre memòria històrica

L’alumnat de 4t que cursa “Experiències cinema en curs”, acompanyats d’Abaoaqu, de la fotògrafa Mònica Roselló i les professores de Visual i plàstica, està participant en un projecte dels veïns i les entitats de la Marina sobre la memòria històrica del barri, prenent com… Llegeix més»

Sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts

Benvolgudes famílies,
El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d’alumnes que l’escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s’obté un número per sorteig a partir del qual s’ordenen totes les… Llegeix més»