L’Ambrosia, un problema

El problema que tenim és que una planta anomenada ambrosia,el seu polen está causant molts problemes a la gent. Aquesta planta prove d’estat, i cada vegada s’exten mes i es converteix en una plaga que no te depredador que se la mengi. Una de les conseqüecies principals es que esta ocupant massa espai i destrueix cultius importants.

La solució més proposada ha sigut introduir el escarbat que es menja l’ambrosia en petites cuantitats. Altres opcions: tallar l’arel de l’ambrosia i colocar valles que emboltin l’ambrosia per impedir que es reprodueixin.

La solució que hem escollit ha sigut la primera: portar  el escarbat que es mengi l’ambrosia creiem que aquesta solucuio es la mes convincent, ja que: tallar l’arel de l’ambrosia seria molt dificil i a la vegada costos,colocar valles que emboltin l’ambrosia seria molt dificil perquè el tereny es molt gran i molt costos.

Aixi que, finalment nosaltres proposem que portin els escarbats que es menjin l’ambrosia en petites cuantitas.

AUTORS: Iman M.   Andrei P.   Biel M.   Roc D.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>