Per participar a la web feu clic a “Entra” a dalt a la dreta, pitja . Entra amb el teu usuari de moodle o gmail.

1r d’ESO comença a treballar en el seu primer projecte transversal – ExpoUnivers

Coincidint amb la setmana de la ciència l’alumnat de 1r ha començat a treballar l’univers seguint la metodologia ABP. El projecte durarà fins els dies 3 i 4 on realitzarem l’exposició. El projecte implica diverses assignatures situades a la franja entre els dos patis i… Llegeix més»

En Xavi amb la selecció espanyola de bàsquet paralímpic

En Xavi Carvajal Pichel, professor d’educació física de l’institut ha estat aquest estiu concentrat amb la selecció espanyola de cadira de rodes, a Madrid i Andorra, preparant l’Europeu que va tenir lloc a finals d’agost a la ciutat polonesa de Walbrzych, on van arribar a la final i van caure derrotats per la selecció de Gran Bretanya, aconseguint d’aquesta manera la medalla de plata i la classificació pels Jocs Paralímpics de Tokio 2020.… Llegeix més»

HORARI INICI CURS SETEMBRE 2019

DIVENDRES 06/09 (NOMÉS ALUMNAT QUE CURSARÀ 2N I 3R D’ESO), 9H. Recollida d’oferta d’optatives.

DILLUNS 09/09 (NOMÉS ALUMNAT QUE CURSARÀ 2N I 3R D’ESO), 9H. Lliurament demandes d’optatives.

DIJOUS 12/09. PRESENTACIÓ DE CURS PER NIVELLS, PER A TOT L’ALUMNAT (ESO I BATXILLERAT)

* De 09:00h a 11:00h . 1r D’ESO

* D’ 11:00h a 12:00h . 2n, 3r i 4t d’ESO

* De 12:00h a 13:00h. BATXILLERAT (1r i 2n)

DIVENDRES 13/09: INICI DE CLASSES EN HORARI HABITUAL: 

L’hort del Juan

El dimecres, 16 de maig de 2019 vam anar a fer una visita a l’hort de Juan. Us en recordeu que va venir al nostre centre a ajudar-nos a plantar el cultiu de primavera-estiu?L’hort el té molt ben organitzat. Té patates, pebrots, carbasses, tomaqueres, arbres fruiters… I ,a més a més, té gallines i pollets. Juan està molt a l’aguait de que les gallines que es queden cloques estiguin tranquil·les perquè surtin els pollets ben macos, com els que veieu a les fotos. I, també, aprofita per agafar ous frescos pel propi consum.… Llegeix més»