Per participar a la web feu clic a “Entra” a dalt a la dreta, pitja . Entra amb el teu usuari de moodle o gmail.

Sant Jordi 2019

Aquest dimarts, diada de Sant Jordi, hem tornat a reprendre les classes després de les vacances de Setmana Santa. Durant les dues primeres hores s’ha dut a terme l’activitat docent habitual, però a partir de les 10 hi ha hagut la tradicional xocolata amb xurros organitzada per l’AMPA i el concurs de coets organitzat pels alumnes de tecnologia de Batxillerat.… Llegeix més»

Carnestoltes 2019

Com cada any el nostre institut ha celebrat el Carnestoltes amb una festa on els protagonistes han estat les disfresses i els diferents balls que han organitzat les comparses.
Felicitem als organitzadors, per la feina que significa gestionar tot això, per l’originalitat i varietat de la presentació, però sobretot a totes les comparses i disfresses que han donat vida a la festa.
I ara … a esperar la festa del proper any!… Llegeix més»

Plantem un arbre

El 18 de febrer de 2019 va venir l’Aurelio a ensenyar-nos a plantar un arbre fruiter, en concret una figuera, i ens va explicar com fer feixes per sembrar de manera ordenada i eficient.
També, ens va dir que havíem de “castigar la tierra” de l’hort. Sabeu que vol dir això? I per a què serveix castigar-la?
Si no ho sabeu, sempre ens podeu preguntar…… Llegeix més»