LES TEXTURES I LA TÈCNICA DEL FROTTAGE

Hem après que les textures es poden classificar en regulars si segueixen un patró o bé irregulars si estan distribuïdes a l’atzar i també en naturals si provenen de la natura o artificials si són creades per l’ésser humà. Un cop vista la teoria ens vam dividir en sis grups de 5 membres. Cada grup mitjançant la tècnica del frottage la qual consisteix en agafar un full i amb l’ús d’una tècnica seca (ceres, color de fusta, carbonet, etc) i mitjançant el fregament aconseguir reproduir les textures de les superfícies al nostre full.

Un cop recollides vint-i-cinc textures de naturals i altres tantes artificials, vam portar tots els grups la nostra tasca i a l’aula, on vam exposar i justificar el nostre treball en equip de forma oral. Explicàvem la textura escollida, el seu origen i la seva estructura. Cada grup ho va presentar d’una manera, com per exemple, va haver-hi un que ho va presentar en anelles i dos dossiers, un per a les naturals i un altre per a les artificials., va haver-hi un altre que ho va presentar tot en un dossier i enquadernat, etc.

Ona Campoy i Abril Calvano

Primer d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>