Gymkhana mar a fons

El passat 17 de maig, els alumnes de l’optativa de biologia de 4t d’ESO, vam anar a Barcelona a una trobada sobre els mars, les corrents marines i més coses relacionats amb l’àmbit marí. La trobada es tractava d’una gymkhana on cada institut estava assignat a una corrent marina, i allà es feien diferents activitats. A la trobada al Cosmocaixa, hi havia molts instituts i al nostre, al ser poca gent, ens va tocar compartir les activitats amb un institut de Granollers, ja que ells eren molts.

Les activitats van ser molt interactives, i molt divertides, on vam aprendre com es pot filtrar aigua, les corrents marines de tots els oceans, i ens van explicar de l’importància dels oceans i corrents marines i del que pot passar amb el canvi climàtic. Ens ho vam passar molt bé i el fet de viatjar en tren i metro ens va servir d’experiència per una altra vegada.

 Arnau Pallarés Margalef i Miquel Brull Casanova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>