SOM EL QUE MENGEM!! Dia Mundial de l’Alimentació. (16 Octubre)

SOM EL QUE MENGEM

L’alumnat de segon d’ESO, en la matèria d’Educació Visual i Plàstica ha estat treballant per al Dia Mundial de l’Alimentació, una composició reversible, on la percepció d’allò representat varia segons la seva orientació. L’artista de referència per portar a terme aquests treballs ha estat l’italià Giuseppe Arcimboldo, pintor del SXVI que es va especialitzar en els “caprici”, una sèrie de retrats on a través de flors, fruites, verdures i tot tipus d’aliments, representava una semblança que es podia reconèixer amb el subjecte retratat.

Hem hagut de dibuixar un bodegó, havia de ser un bol de fruita i verdura, però al girar-lo, el mateix havia de ser una cara. Hem utilitzat la fruita i la verdura, també hem incorporat fulles i altres aliments per acabar de fer el dibuix”

Júlia Tort.

Arcimboldo utilitzava aquets retrats per retratar persones importants de la seva societat en sentit de l’humor. Quan veies el quadre per primera vegada es veia un bol de fruites i en canvi al girar-lo, tenia la cara d’una persona.”

Marcel Dàvila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>