Sortida a Carcassona de 4t d’ESO Francès

Sortida a Carcassona de 4t d’ESO Francès

Una part de, l’alumnat de quart d’ESO que cursa la materia optativa de francés els dies 26, 27 i 28  d’octubre van fer una sortida a Carcassonna on vam poder visitar diferents parts del conegut com Pays Cathare i posar en pràctica el nostre francès. La sortida es va fer conjunta amb els estudiants de francès de l’INS La Candelera de l’Ametlla de Mar.

El dijous 26, en primer lloc vam poder visitar Collioure i la tomba del poeta Antonio Machado, a la tarde a l’arribada a Occitània vam poder visitar la gran Grouffre de Cabrespine i el seu impresionant buit a l’interior.

El divendres el van destinar a visitar els châteaux dels Cathares, en concret l’anometat castell de Lastours, amb les seves quatre torres a un gran turó. Per la tarde vam poder visitar la Cité de Carcassonne i transitar l’interior del castell i fer un recorregut pel pas de ronda de la ciutat emmurallada i també la ciutat Moderna, on vam poder fer compres i passejar pels seus carrers peatonals i més comerciants. A la nit vam sopar tots junts a un restaurant de la Cité i posteriorment vam fer un regorregut per la ciutat per veure alguns dels monuments il·luminats.

Al dia següent i abans de marxar cap a casa vam poder gaudir d’un viatge amb barca pel Canal du Mini, que tot just passa per Carcassonna i unex l’oceà Atlàntic amb el Mediterrani, descobrint així el funcionament de les rescloses per salvar els desnivells del terreny.

Fins al proper any!

Links interessants:

Occitània

Cabrespine

Castells

Lastours

Carcassone Castell

Canal du Mini

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>