Tuna Tour

El passat dia 7 de juny l’alumnat de 1r d’ESO va visitar les instal·lacions de Balfegó a l’Ametlla de Mar. Primer van fer la sortida en catamarà fins les piscines situades a 2,5 milles nàutiques, on hi ha les tonyines roiges, després de fer el bany amb els exemplars d’aproximadament 250 kg. Per acabar van fer el tast i una beguda. I després es van desplaçar a les instal·lacions del polígon per fer una visita guiada on van poder gaudir de tot el procés.

Voleu saber que els va semblar alguns alumnes el Tuna Tour?

Eulàlia:

Vaig gaudir molt i per a mi va ser una de les millors experiències. Tot i això, l’aigua estava molt gelada, però al final el meu cos es va acostumar. Em va agradar molt l’experiència!”

Àngela:

“Va ser una experiència molt bonica i gratificant. Estar amb els companys fora de classe és molt divertit i aprens coses noves. L’aigua estava una mica gelada, però bé. Em va sorprendre molt la grandària de les tonyines… són impressionants. 100% recomanable! Molt divertit! El vídeo que vam veure al final de tot se’m va fer llarg, però era interessant perquè explicava tot el procés.”

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>