4t d’ESO a l’Arxiu comarcal, Biblioteca i Refugi antiaèri

Aquest dimarts 13 de desembre els alumnes de 4t d’ESO, juntament amb les professores Rosalén Chillida i Míriam Calvet, van visitar l’Arxiu Comarcal, la Biblioteca i el refugi antiaèri de Tortosa. Aquesta sortida ha estat molt constructiva i enriquidora per garantir un treball de qualitat en la realització del projecte de recerca.

Ens han explicat el funcionament de l’Arxiu comarcal, quina és la seva funció, que és un servei públic a l’abast de tothom i que tenim la gran sort de trobar informació molt valuosa per poder realitzar petites investigacions sobre temes que ens interessen de la nostra terra. Després hem visitat la Biblioteca pública de Tortosa on ens han explicat els cercadors, els metacercadors, els directoris i altres referències molt importants per fer cerques de qualitat a la xarxa.

I per últim hem visitat un dels refugis antiaèris (mitjà de protecció passiva) de la capital del Baix Ebre. Ha estat molt apassionant i a la vegada molt trist, intentar posar-se a la pell dels qui van viure allí baix alguns dels bombardeigs de la Guerra Civil.

Us deixem un recull d’imatges del dia. I alguns enllaços d’interès.

Fotos
Arxiu Comarcal del Baix Ebre

Notícia del Refugi antiaèri de Tortosa

Biblioteca de Tortosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>