Actualitat


MODALITAT VIRTUAL. DIMECRES 3 DE MARÇ  d’18 a 19h

meet.google.com/evq-diso-arp

MODALITAT PRESENCIAL. DISSABTE 6 DE MARÇ  d’11 a 13.30h

Torns de mitja hora. Inscripcions formulari web o trucant al 934 204 096


MODALITAT VIRTUAL. DIMECRES 28 D’ABRIL de 18 a 19h

MODALITAT PRESENCIAL. DIMECRES 5 DE MAIG  de 17 a 18.30h

Torns de mitja hora. Inscripcions formulari web o trucant al 934 204 096

SORTIDA A L’AQUARI

Aquest dilluns dia 6 de febrer, els alumnes de 2n ESO vam anar a l’Aquarium Barcelona. La ventada no ens va impedir gaudir de la sortida i veure pallassos, llunes, trompetes, àngels, arlequins, cirurgians, papallones.. Llegir més»

Arts escèniques

piccollage
Els alumnes d’Arts Escèniques de 4t ESO han començat els assajos amb professores de dansa de l’Institut del Teatre. Al maig podrem gaudir de la seva creació al Mercat de les Flors

El nostre insti per la PAU

pau
Aquest matí, tots els alumnes i l’equip docent del Barcelona Congrés hem rendit homenatge al Dia Internacional de la Pau formant el símbol en el pati del nostre institut. Units per un objectiu comú: resoldre els conflictes pacíficament i utilitzant el diàleg, la nostra millor arma per combatre la violència.

Visita a Endesa 2n ESO

img_0916
La setmana del 16 al 20 de gener els alumnes de 2n de l’ESO hem visitat l’antic edifici modernista del carrer Nàpols, actual seu de la companyia elèctrica ENDESA. Hi hem fet un taller sobre les energies renovables i, per grups, hem treballat aspectes sobre el consum responsable i l’estalvi energètic, els diferents sistemes d’il·luminació, la domòtica i les instal·lacions domèstiques. Llegir més»

Cloenda 1r trimestre Ventall

img_20161215_112150
Avui els alumnes del 4t ventall han celebrat, juntament amb tots els alumnes dels altres quatre instituts del districte de Nou Barris que participen en el PDC, la jornada de cloenda del 1r trimestre del curs 2016-17.
Ha estat una activitat molt amena on tothom ha tingut l’oportunitat d’explicar els diferents projectes que duen a terme i de tastar especialitats de cuina d’Africa i Amèrica.