Baldiritzant IntersECCions

Després de vàries entrevistes i trobades amb diversos membres d’IntersECCions durant tot el curs i amb el suport incondicional de l’Anna Colominas, podem constatar que som coneixedors totals de l’esperit d’IntersECCions aquí al Prat i que podem donar resposta a l’encàrrec que ens van fer: explicar què és IntersECCions.

IntersECCions és una associació de projectes i activitats impulsades per l’ajuntament del Prat que tenen com a objectiu implementar de diverses maneres diferents àmbits tant en els seus eixos principals, són l’educació i la cultura a la nostra ciutat, com altres més abstractes, entre els quals podem destacar el foment de les relacions intercomunitàries o la construcció d’una base ferma que sostingui les properes generacions pratenques i així dotar a la ciutadania d’un major benestar, tot això, de la mà de la innovació i les eines que ens aporta el nostre present canviant.

IntersECCions està dividit en diferents àmbits especialitzats en les diferents activitats, trobem que hi ha coneixement científic, tècnic i digital, coneixement de la ciutat, impuls de l’anglès, lectura i educació en les arts. Cadascun d’aquests àmbits forma els ciutadans més joves en diferents facetes del coneixement humà.

En definitiva, volem obrir a l’individu noves formes de treball que estimulin la crítica, la racionalitat, la creativitat i, sobretot, la solidaritat entre gents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>