Això era i no era… projectes d’ESO a l’IE Montagut

Aquest segon trimestre l’alumnat d’ESO de l’IE Montagut aprèn algunes de les competències lingüistiques, socials, artístiques i les transversals personal i social i digital mitjançant un projecte que parteix de la cultura oral narrativa per proposar una recerca de textos narratius que acabi en un producte fet en grup que serà exposat a l’alumnat del nostre Institut Escola, més endavant, a la resta de ciutadania de santa Susanna.

Una de les accions que comportava aquest segon projecte de l’Àmbit Humanisticosocial i lingüístic és l’aprenentatge de la recerca. Per a dur una bona pràctica del que suposa fer recerca bibliogràfica o de productes audiovisuals i altres edicions il·lustrades vam anar dijous 6 de febrer a la Biblioteca Vall d’Alfatà on en Jordi, molt amablement, havia preparat els espais per poder treballar en grups.

Una experiència que pretén dotar l’alumnat de recursos suficients per a l’autoaprenentatge.

Estem fent Institut Escola a Santa Susanna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>