L’AFA dóna un nou impuls a la biblioteca del centre

El passat divendres dia 8 de febrer un grup d’infants, de joves, de famílies i de l’equip docent del centre, ens reuníem en la biblioteca del centre per donar el tret de sortida a Alexandria, un projecte que vol situar la lectura al cor de la nostra escola i ho vol fer des de la implicació de tota la comunitat, i que alhora, entronca amb la voluntat del centre de fer més amables els espais, així com d’adequar-los a les diferents metodologies de treball i d’aprenentatge.

La gran aposta que s’ha fet des de l’AFA ha permès la compra de llibres meravellosos per a totes les etapes i també la transformació de la biblioteca i d’altres espais de lectura. En la tarda d’aquell divendres vam muntar mobles, vam folrar llibres, vam endreçar-los seguint criteris més funcionals per a infants i joves, i el més important de tot és que ho vam fer junts. Va ser una tarda preciosa i la biblioteca sembla una altra, plena de racons per llegir i compartir les lectures que ens xiuxiuegen des dels prestatges.

L’equip docent especialment volem agrair, un cop més, l’empenta i la col·laboració de l’Associació de Famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>