Felicitats Hanna!

Ens fa molta il·lusió poder escriure aquesta notícia explicant-vos que la Hanna Fernández, ex-alumna de Les Vinyes que actualment fa 1r de batxillerat a l’Institut Can Roca (Terrassa), ha format part de l’equip que en l’edició d’enguany s’ha proclamat guanyador de la Lliga de debat de secundària i batxillerat de la UAB.

El curs passat, per iniciativa de la pròpia Hanna, un equip de Les Vinyes va participar a la lliga, i a pesar de fer un bon paper i una feina esplèndida, els resultats no van acompanyar com en aquesta edició. Ens alegrem de constatar que les seves ganes de seguir aprenent i creixent segueixen intactes, així com de que aquest any hagi tingut l’ocasió de tornar a participar i la felicitem pel reconeixement que suposa.

Volem felicitar també a la resta de l’equip, Albert Jiménez, el Denís Montoya, l’Álex Moreno i el Samir Rezali, al professor Marc Oriol Crespí que els ha acompanyat i a tot l’equip docent i comunitat educativa de l’Institut Can Roca!

Felicitats! I llarga vida al debat com a vehicle d’aprenentatges!

L’equipàs que va representar a Les Vinyes a l’edició passada de la lliga de debat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>