ALENAR…, el nostre treball cooperatiu

Aquest curs els infants d’infantil i primària realitzem un treball cooperatiu molt especial. Volem realitzar activitats per a una millora de la convivència en l’entorn que vivim. Volem portar a terme accions mediambientals, socials, esportives, que permetin a les persones del nostre entorn sensibilitzar-los i fer-los partícips del canvi que ha de desenvolupar la nostra societat.

Per a aquest motiu cada grup de treball cooperatiu, format per infants des de 3 als 12 anys, portarà a terme una proposta: cuidar el medi ambient, sensibilitzar sobre la protectora d’animals, fer difusió de malalties minoritàries que afecten a infants, passar estones amb els avis i àvies del poble que es senten sols, explicar contes i compartir activitats amb infants de les llars d’infants.

Des de que hem començat ja hem remogut sentiments i moltes emocions que esperem que mica en mica anem contagiant a tots els que ens envolten.

Us seguirem informant ja que el que preparem serà molt gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>