Tancant la fase de Construcció del projecte emPATItza't

Després de dues intenses setmanes de treball en la fase de Cocreació i construcció, ens disposem a fer un primer balanç de situació respecte al Projecte de cocreació emPATItza’t.

Avaluaciócocreació
Gràfica: Creus que ha estat interessant cocrear amb tota la comunitat educativa?

En primer lloc, constatar el desenvolupament dels projectes trimestrals de l’ESO que s’han dut a terme en el marc d’aquesta iniciativa. També cal destacar el gran treball en grups cooperatius realitzat a l’educació primària i la il·lusió dels nens i nenes d’infantil. La participació de l’alumnat de tots els nivells educatius, l’execució conjunta de les propostes, la coordinació de tota la logística de materials, coneixements i persones… han estat reptes exigents per a tothom. A falta d’una avaluació final, tenim un primer feedback dels alumnes a través del Formulari d’avaluació realitzat i és molt i molt  positiu.

En segon lloc, la participació de les famílies en el procés i en la jornada de cocreació i en la fase de construcció ha estat molt intensa i rica. Les aportacions de tota mena (de materials, coneixements i força de treball!) han permès anar molt més enllà del que hauríem pogut fer sense elles. Us en volem donar les gràcies de tot cor!

Àlbum de fotografies: feina feta!

Ens queda, però, concloure algunes propostes que, per la seva complexitat, no hem pogut finalitzar amb els alumnes durant les dues setmanes dedicades al projecte. Així doncs, ens resta l’acabament del cuc (o drac? o serp?) de neumàtics, la pintada de l’anamorfisme gegant, la finalització de les pintures del pati d’infantil i la rampa d’entrada de primària, entre d’altres coses. El proper dissabte 10 de maig, a les 930 ens trobarem de nou alumnat, famílies i docents per finalitzar tot això i poder encetar la darrera fase del projecte: la celebració i l’avaluació final. Us hi esperem!

(Haureu rebut un correu electrònic amb un enllaç per apuntar-vos si podeu venir a col·laborar. No hi falteu!)

18 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>