Jornada de portes obertes a noves famílies

 

Vols saber com treballem en un Institut-Escola? Vols conèixer en primera persona el projecte educatiu de Les Vinyes? Vols que l’equip docent, alumnes, ex-alumnes i famílies et presenti el centre? Vols apuntar el teu infant a Educació infantil 3 anys? Vols començar la secundària amb nosaltres?

Vine a les portes obertes per a famílies. Us hi esperem!

Per poder atendre-us millor i dimensionar la jornada al nombre de persones assistents cal que us inscriviu omplint un breu formulari (no us portarà més de 2 minuts). Consulteu els dies per a cada etapa educativa, els torns disponibles i feu la vostra inscripció!

Si us plau, recordeu que aquesta jornada és exclusiva per a noves famílies, si sou professionals de l’educació us preguem que respecteu aquesta espai, hi ha d’altres reservats per a vosaltres, :).

Infantil i primària

Hi haurà servei d’acollida.

TORN 1. Dimarts 10 de març de 15:15 a 16:15 h

TORN 2. Dimarts 10 de març de 17:15 a 19:15 h

Accés al formulari d’inscripció AQUÍ.

Secundària

Durada aproximada: 90 minuts.

TORN 1. Dimecres 11 de març. Inici de la visita a les 18 h.

TORN 2. Dimecres 11 de març. Inici de la visita a les 18:30 h.

TORN 3. Dimecres 11 de març. Inici de la visita a les 19 h.

Accés al formulari d’inscripció AQUÍ.

1 comentari

  1. silvia sitja tunya

    Hola, Hi ha places disponibles per 1º primària i P5? perquè visc al Papiol i m’agradaria saber si hi ha possibilitats que les meves dos filles entrin a l’escola el proper setembre. Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>