EmPATItza't, el projecte de centre de cocreació, a tota vela!

EMPAIniciem avui l’etapa decisiva del projecte transversal d’aquest curs: emPATItza’t, millorem els patis de l’Institut Escola. Els alumnes d’educació Infantil, Primària i Secundària dedicaran dues setmanes a dur a terme aquest treball conjunt que inclou el procés d’ideació, disseny, prototipatge i execució de millores als patis de l’escola.

Com en altres projectes anteriors, els alumnes treballaran en grups cooperatius, realitzarem activitats internivells, recerca documental, sortides, treball amb experts externs, productes de comunicació interna i externa, planificació i execució, aprenentatge entre iguals, reptes creatius, etc.

Aquest curs, a més a més, ho fem en equips formats per alumnes de 1r, 2n i 3r junts i amb una major interacció amb infantil i primària, que també treballarà en grups d’experts. Així doncs, serà un autèntic treball internivells de cocreació.

Finalment, comptem amb la col·laboració de les famílies, molt especialment el proper dissabte 29 al matí per a fer junts el prototipatge de les propostes i enriquir-les i millorar-les. Les famílies rebreu una convocatòria per correu electrònic. No hi podeu faltar, la cocreació també us necessita! 🙂

19 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>