El curs 2012-2013, a tota vela!

Hem fet aquesta setmana l’acollida dels nous alumnes de P3 i de primer d’ESO. Infants grans o petits que s’incorporen, juntament amb les seves famílies, a la nostra comunitat educativa. L’etapa d’educació infantil es completa aquest curs i l’ESO comença a créixer.


Amb molta il•lusió per a continuar desenvolupant els eixos del nostre projecte educatiu: aprofundint en els projectes de treball a Infantil i en els projectes trimestrals a l’ESO, potenciant activitats i tasques centrades en les competències (franja de treball globalitzat, tallers internivell), endegant noves propostes (Lectura en parella, Padrins de lectura, L’hora del cinema i el “El bon dia”), procurant el creixement professional i integració del nou professorat, treballant per la digitalització progressiva de l’Institut-Escola i, sobretot, procurant l’èxit escolar i personal de tots els alumnes del centre.

Que tinguem tots un bon curs!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>