DEMAC : Defensa Medi Ambient Castellbisbal

El passat dimarts dia 10 de desembre del 2019, DEMAC (Defensa Medi Ambient Castellbisbal) va convocar una xerrada i va tenir lloc a l’espai de la plaça, en finalitzar aquesta xerrada on hi va assistir el naturalista Alfred Belles es va decidir que l’associació de DEMAC es torneria a obrir, per culpa de l’emergència climàtica que està patint tant Castellbisbal com molts altres municipis.

DEMAC va ser un grup activista que es va tancar l’any 2000 després d’aconseguir el seu propòsit, que era que no s’inaugures una fàbrica que es volia obrir al mig d’un descampat ple de natura, després d’això no van tornar a deixar rastre fins que fa uns mesos van avisar que es reobriria aquesta associació pel clima després d’haver-ho decidit en una reunió el dia 10 de desembre del 2019.

Entre tota l’associació de DEMAC van crear una revista que es deia Terra Vermella, la van voler fer perquè volien que més gent s’assabentes del mal que podria arribar a fer aquella fàbrica al medi ambient de Castellbisbal.

Terra Vermella

Revista de l’associació Defensa del Medi Ambient de Castellbisbal, DEMAC

Autor: Defensa del Medi Ambient de Castellbisbal, DEMAC

Anys: de 1991 a 2000

 

ARTICLE CREAT GRÀCIES A LA Col·laboració DE: Joan P., Arnau V., Armand N.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>