Can Campanyà al Fridays for future #F4F – Projecte Transversal 1rESO 3r trimestre

Durant les dues últimes setmanes del curs els nois i noies i l’equip docent de 1r d’ESO hem estat engrescats en un projecte reivindicatiu per demanar als nostres polítics que acompanyin amb pressupost i mesures concretes la declaració de l’estat d’emergència climàtica que el passat mes de maig va fer el govern català.

Per començar vam passar dos dies fantàstics en contacte amb la natura a la casa de colònies La Cinglera de Vilanova de Sau.

Un cop a Castellbisbal vàrem continuar amb un intens treball de camp amb la intenció de donar veu a les 22 espècies vegetals geolocalitzades al nostre herbari virtual de Can Campanyà i traslladar-les, en forma de pancarta, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Herbari virtual_Can Campanyà-ie les vinyes 1819

 

Seguidament vam posar fil a l’agulla i cada un dels 22  grups base es va documentar per trobar un bon eslògan que va traslladar a la seva pancarta.

I va arribar el gran dia, el 21 de juny ens vam adherir al moviment estudiantil global “Fridays For Future” concentrant-nos a la Plaça de Sant Jaume en un clam de consignes i cançons que no va passar desapercebut pels ciutadans i turistes de Barcelona. Desitgem que pels polítics tampoc, tant de bo les nostres demandes remoguin consciències i il·luminin amb encert les seves decisions.

Aquí us compartim el nostre manifest.

De ben segur ha estat un dia que molts de nosaltres mai oblidarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>