AFA: Experiències en família -> Propostes que ens fa el Centre

 

RECOMANACIONS 2020:

 

  • LA MÀGIA DEL BOSC A GALLECS  

Experimentarem la màgia del bosc de nit, escoltarem antics contes de follets i viurem tota mena de sorpreses. Si creiem en la màgia potser, fins i tot, podem veure algun ésser fantàstic amagat darrera un arbre. Ens ajudes a buscar-lo?

  • MICOS, UNA HISTÒRIA DE PRIMATS  

Descobriu com mengen, com es mouen, com es comuniquen i com sobreviuen els primats.

  • VISITA AL MUSEU BOTÀNIC  

Al Jardí Botànic trobareu activitats pensades per a infants. S’organitzen  jocs i exercicis  basats en l’observació i la manipulació d’exemplars de les col·leccions del Museu i de les espècies vegetals del Jardí amb l’objectiu d’aprendre de forma divertida alguns aspectes de les ciències naturals.

  • VISITA AL REMOLAR – FILIPINES  

Podeu visitar els espais naturals del delta del Llobregat. Itineraris que agraden a grans i petits.

  • COSMOCAIXA: Sala Univers, nova exposició permanent  

Descobreix el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara

 

RECOMANACIONS 2019:

 

  • MNACTEC: EXPLORA 0-6 (Museu de la Ciències i de la Tècnica de Catalunya)  

“Explora 0-6” és un espai específic dedicat als infants de 0 a 6 anys, en què els més petits de casa jugaran amb diversos materials i aparells per experimentar en els àmbits científic i tècnic. Aquest espai del MNACTEC es proposa despertar la curiositat dels infants d’una manera propera i engrescadora per contribuir al seu aprenentatge.

“Explora 0-6” és una sala diàfana en què els nens i les nenes, acompanyats d’un adult, podran participar i explorar lliurement a través de diverses propostes.

  • MNACTEC: DESCOBRIM LES MÀQUINES DE LEONARDO (Museu de la Ciències i de la Tècnica de Catalunya)

Taller familiar per conèixer alguns dels invents dissenyats pel geni italià Leonardo da Vinci. En aquesta activitat descobrirem el funcionament i els mecanismes d’algunes de les màquines de Leonardo i construirem una catapulta amb materials molt senzills. Per a nens i nenes de 5 a 8 anys. Reserves a través del web.

  • MNACTEC: UN PASSEIG PER LA FÀBRICA 

Els visitants podran descobrir, d’una manera divertida i a través de personatges que formaven part de l’entorn industrial, com funcionava una fàbrica tèxtil en aquella època i el procés de producció de la llana. (Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat)

  • ALLEGRO VIVACE: Òpera de 8 a 12 anys  

Un espectacle divertit per apropar als nens i nenes al món de l’òpera.

  • TOBOGANS GEGANTS 

Es tracta d’una sortida a l’aire lliure, econòmica, divertida i que a més es pot complementar amb altres activitats familiars.