Mirar

“ El secret està en saber mirar”. 

Joan Brossa, artista. 

El dia a dia, les preses i el costum dels dies, fa que a vegades ens dediquem poc a mirar. Si veure és percebre una imatge, en el fet de mirar hi ha una intenció, una voluntat. 

En el nostre món “veiem moltes coses”, però realment estem mirant? 

La bellesa està amagada en les coses més quotidianes, i necessita de la mirada per emergir i existir amb més intensitat. Per això és  també un gest. El gest de qui s’atura, mira el món i es meravella amb les coses petites i grans. 

Amb la proposta Fotoraula, hem volgut aturar-nos a mirar. 

Cada dia durant una setmana, els nois i les noies de l’ESO tenien una paraula que havia de servir com a pretext per fer una fotografia. Era una manera d’aturar-nos, fer emergir i recrear la bellesa i també compartir-la. 

Sabem que hi ha moltes maneres diferents de mirar. I és aquesta riquesa la que volem compartir amb aquests vídeos que ara us presentem. Per què hi ha moltes maneres de mirar les mans, el verd, les textures del món, els matins i el que som. I veure aquesta riquesa ens xiuxiueja que el món pot ser un lloc preciós, i que junts som capaços de fer-lo més bell encara. 

Esperem que us agradin tan com a nosaltres. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>